Devlet Desteği Sunulan Tüp Bebek Ünitesi'ne Yoğun İlgi!

Devlet Desteği Sunulan Tüp Bebek Ünitesi'ne Yoğun İlgi!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi, hizmete açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Bir ay gibi kısa bir sürede üniteye, bebek sahibi olma hayalini kurarak 2 binden fazla kişi başvurdu.

Türkiye'nin en büyük ve en modern sağlık tesislerinden biri olan Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde geçtiğimiz ay hizmete açılan Tüp Bebek Ünitesi, yoğun ilgi görüyor. Bir ay gibi kısa bir sürede üniteye, bebek sahibi olma hayalini kurarak başvuran hasta sayısı 2 bine yaklaştı.

Ünite, en son teknoloji cihazlarla donatılmış ve alanında uzman bir doktor kadrosu tarafından hizmet veriliyor. Bu sayede, kısırlık sorunu yaşayan çiftlere, gebelik şanslarını önemli ölçüde artıracak tedaviler sunuluyor.

Devlet Desteği Var

Tüp Bebek Ünitesi'nde sunulan tedaviler, devlet tarafından da destekleniyor. Bu sayede, maddi imkanları kısıtlı olan çiftler de ünitedeki hizmetlerden faydalanabiliyor.

Etlik Şehir Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi Hakkında

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi, 15 Mayıs 2024 tarihinde hizmete açıldı. Ünite, 21 Mart Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi binasının 3. katında yer alıyor. Ünitede, tüp bebek tedavisinin yanı sıra, yumurta dondurma, embriyo dondurma ve preimplantasyon genetik tanı (PGT) gibi işlemler de gerçekleştiriliyor.

Randevu ve İletişim Bilgileri

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi'ne randevu almak için 182 Alo Sağlık Hattı aranabilir veya hastanenin web sitesi üzerinden online randevu alınabilir. Ünite ile ilgili detaylı bilgi almak için 0312 212 54 54 numaralı telefondan da iletişime geçilebilir.


21 Haziran 2024, 13:30