İstanbul Ecza Koop, Yangın Felaketinde Yaraların Sarılmasına Yardım Ediyor

İstanbul Ecza Koop, Yangın Felaketinde Yaraların Sarılmasına Yardım Ediyor

İstanbul Ecza Koop, Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki arazide çıkan yangın felaketinde yaraların sarılması için yola çıktı.

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki arazide çıkan ve 15 can kaybına, binlerce hayvanın telef olmasına neden olan yangın felaketinde, İstanbul Eczacılar Kooperatifi eczacı ortakları ve meslek örgütleriyle birlikte yaraların sarılması ve kayıpların daha fazla olmaması için büyük çaba sarf etti.

Yangın felaketi haberini alır almaz harekete geçen İstanbul Ecza Koop, Dicle Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nin talep ettiği ilaç ve tıbbi malzemelerin temini konusunda eczacı ortaklarıyla koordineli bir şekilde çalıştı. Bölgedeki vatandaşları, hastane ve taziye çadırlarını ziyaret eden İstanbul Ecza Koop yetkilileri, köy muhtarlarıyla görüşerek ihtiyaçları belirledi ve gerekli yardımları ulaştırdı.

İstanbul Ecza Koop, yangın felaketinden etkilenen tüm canların acısını paylaşırken, bu zor günlerde desteklerini esirgemeyen Diyarbakır ve Mardin Eczacı Odalarına teşekkürlerini iletti. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, tüm yaralılara ise acil şifalar diledi.

 


25 Haziran 2024, 17:13