Sevgilisiyle Balkondan Düşen Adamın Organları 5 Kişiye Hayat Verdi

Sevgilisiyle Balkondan Düşen Adamın Organları 5 Kişiye Hayat Verdi

Aydın'da Erdal Karakaş'ın (43) trajik kazada hayatını kaybetmesinin ardından ailesi organlarını bağışladı. 5 kişi Karakaş'ın organları sayesinde hayata döndü.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan talihsiz kazada Erdal Karakaş (43), sevgilisi E.A. (42) ile birlikte evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralanmıştı. 5 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Karakaş'ın, ne yazık ki beyin ölümü gerçekleşti. Fakat bu acı olayın ardından Karakaş'ın ailesi organlarını bağışlama kararı verdi.

Erdal Karakaş'ın bağışladığı kalp, karaciğer, dalak, böbrek ve kornealar 5 saat süren bir operasyonla alındı ve nakil bekleyen hastalara umut ışığı oldu. Bu sayede Karakaş'ın ölümü 5 kişinin yeniden hayata dönmesine vesile oldu.

1 Temmuz günü saat 01.30 sıralarında Doğanköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Erdal Karakaş, sevgilisi olduğu öğrenilen E.A. ile birlikte tek katlı evlerinin balkonundan dengesini kaybedip düştü. Ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan çiftten E.A. taburcu edilirken, Karakaş'ın ise beyin ölümü gerçekleşti.


8 Temmuz 2024, 18:30