Tatil Dönüşü Facia: Genç Eczacı Begüm Dikmen Hayatını Kaybetti!

Tatil Dönüşü Facia: Genç Eczacı Begüm Dikmen Hayatını Kaybetti!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yola çıkan bir domuza çarpan otomobil takla attı. Kazada 30 yaşındaki eczacı Begüm Dikmen hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde İbrahim Dikmen'in kullandığı otomobil, yola çıkan bir domuza çarparak takla attı. Kazada 30 yaşındaki Eczacı Begüm Dikmen hayatını kaybederken, baba İbrahim Dikmen, anne Nazmiye Dikmen ve diğer kızları Damla Dikmen yaralandı.

Dikmen ailesi, Antalya'da geçirdikleri tatilin ardından evlerine dönmek üzere yola çıktı. Seymen Mahallesi yakınlarında saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada, İbrahim Dikmen'in kullandığı otomobil yola çıkan bir domuza çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği araç takla attı.

Kazada otomobildeki Dikmen ailesinin 4 ferdi de yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Eczacı Begüm Dikmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Anne Nazmiye Dikmen, baba İbrahim Dikmen ve diğer kızları Damla Dikmen'in ise tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili konuşan baba İbrahim Dikmen, "Yolun ortasında bir şeye çarptık ama o an fark edemedik. Meğerse domuza çarpmışız ama nereden çıktığını göremedik. Domuz 3-5 saniye daha geç gelse belki de bu kaza olmayacaktı" dedi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Begüm Dikmen'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.


19 Temmuz 2024, 14:08