Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'ndan Müjdeli Haberler!

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'ndan Müjdeli Haberler!

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'ndan müjdeli haberler! Eczacı kefil şartı kalktı, yeni anne desteği kredisi ve daha düşük faiz oranları ile eczacılara özel avantajlar sunuluyor.

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı, üye eczacıların kredi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli yenilikler yaptı. Yapılan düzenlemelerle birlikte eczacı kefil şartı kaldırıldı ve yeni anne olan eczacılara özel "Yeni Anne Destek Kredisi" imkanı sunuldu.

Kefil Şartı Kaldırıldı, Krediye Erişim Kolaylaştı

Daha önce kredi kullanabilmek için eczacı kefili şartı bulunan Yardımlaşma Sandığı'nda, bu şart artık aranmayacak. Üye eczacılar, kredi taleplerini kolayca oluşturabilecek ve bankanın değerlendirmesine sunulacak. Banka gerekli görürse borçlu eczacı tarafından kefil gösterilebilebilecek.

Yeni Anne Destek Kredisi İmkanı

Türk Eczacıları Birliği bünyesindeki "Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Kadın Hakları Çalışma Grubu"nun talebi üzerine, yeni anne olan eczacıların maddi yükünü hafifletmek amacıyla "Yeni Anne Destek Kredisi" başlatıldı. Bu kredi, diğer kredilerle birlikte kullanılabilir ve başvuruda bulunan eczacılar, doğum belgesi ile birlikte başvuruda bulunabilecekler.

Faiz Oranlarında Düşüş ve Esnek Vade Seçenekleri

Piyasalardaki olumlu gelişmelerle birlikte Yardımlaşma Sandığı'nda kullandırılan kredilerde faiz oranları düşürüldü ve kredi vadelerine göre 3 farklı faiz seçeneği sunulmaya başlandı.


29 Temmuz 2024, 17:00