Eczacılar Protokol Çalıştayı'nda Bir Araya Geldi: Bölge Eczacı Odalarının Görüşleri Ele Alındı

Eczacılar Protokol Çalıştayı'nda Bir Araya Geldi: Bölge Eczacı Odalarının Görüşleri Ele Alındı

Türk Eczacıları Birliği (TEB) önümüzdeki günlerde yapılacak protokol görüşmelerinde sunmak adına, bölge eczacı odalarının yöneticileriyle beraber çalıştay düzenledi.

Türk Eczacıları Birliği (TEB), 11 Temmuz 2024 tarihinde Ankara'da "Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol Çalıştayı" düzenledi. Çalıştaya TEB Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticileri katıldı.

Çalıştayın açılışında konuşan TEB Başkanı Ecz. Arman Üney, protokol görüşmeleri öncesinde gerçekleştirilen bu çalıştayın, bölge eczacı odalarının görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi ve ortaklaştırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Çalıştayda; Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyelerinin de yer aldığı, on masaya ayrılan çalışma gruplarında eşzamanlı olarak çalışmalar yürütüldü. Bölge Eczacı Odalarından gelen görüş ve öneriler masalarda ele alındı ve değerlendirildi.

Çalıştayda, protokol görüşmelerinde ele alınacak tüm maddeler detaylı bir şekilde görüşülerek, bölge eczacı odalarının görüş ve önerileri TEB heyeti tarafından toplandı. Toplanan görüş ve öneriler, önümüzdeki günlerde yapılacak protokol görüşmelerinde sunulacak.

 


12 Temmuz 2024, 15:40