TEİS Yönetiminde Yeni Dönem Görev Paylaşımı Duyruldu

TEİS Yönetiminde Yeni Dönem Görev Paylaşımı Duyruldu

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrası yeni yönetiminin önümüzdeki 4 yıl boyunca sürecek görev paylaşımını gerçekleştirdi.

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası geçtiğimiz haftalarda 6. Olağan Kongresini düzenlemiş ve yeni yönetimini belirlemişti. Başkan Nurten Saydan'ın yeni dönemde de görevde olacağı TEİS'de yönetim kurulunun görev paylaşımı da yapıldı.

İlk toplantısını gerçekleştiren TEİS, 4 yıl sürecek olan görev paylaşımlarını gerçekleştirdi. İnternet sitesinde yapılan duyuruyla yeni görev dağılımı şu şekilde oldu: 

Nurten Saydan (Ankara) Genel Başkan, Bülent Yılmaz (Gaziantep) Genel Başkan Yardımcısı, Tuğcan Demirtaş (Ankara) Genel Sekreter, Satı Sultan Kırışkan (Ankara) Genel Mali Sekreter, Şule Yılmaz (Ankara) Yönetim Kurulu Üyesi, Ali Serdar Koçak (Konya) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ahmet Kaya (Hatay) Yönetim Kurulu Üyesi olarak önümüzdeki 4 yıl sendika, mesleğimiz ve siz üyelerimiz için çaba gösterecektir.

Ülkemizin ve dünyanın yaşadığı zor ve dalgalı süreçlere dikkat çeken TEİS, eczacıların yanında olmaya ve sorunlarına çözümler üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.


22 Ekim 2024, 08:06
Reklam